Monday, March 26, 2007

Θερμίδες!

Σήμερα ξύπνησα νωρίς.. Όταν λεω νωρίς, εννοώ 9 το πρωί!! (όχι, δεν ντρέπομαι καθόλου που ξυπνάω κάθε μέρα στις 12 ή στη 1! Σε λίγα χρόνια δε θα μπορώ να το κάνω, οπότε αφήστε με να το χαρώ τώρα που μπορώ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;) Συνεχίζω.. Το πώς κατάφερα να ξυπνήσω είναι άλλο θέμα.. Μάλλον φταίει που είχα στο μυαλό μου οτι θα πάω για ψώνια επιτέλους.. Ξυπνάω που λέτε.. και τι βλέπω;;;; Βροχήηηηηηηη!!! Τι ξαφνικό ήταν αυτό;;;; Πούφ!!! Πάλι δε θα πάω στα μαγαζιά! Κλάψ!!!
Τί να κάνω, τί να κάνω;; Κάνω ενα μπανάκι και ανοίγω την TV! Επιτέλους προλαβαίνω την αρχή των πρωινάδικων!!! χιχιχι! Πόσο καιρό έχω να ακούσω αυτά τα τραγουδάκια;;; Πολύ μαρέσουν! Είδα και την Μενεγάκη, είδα και τον Γρηγόρη και γυρνάω και στην Μελέτη!! και τί πέτυχα;;; Αυτόν τον απίστευτα συμπαθητικό διατροφολόγο που έλεγε για τις θερμίδες.. Χμμ, λέω.. τι θα πεί για τις θερμίδες; τα ίδια και τα ίδια.. Και όμως!!! Έλεγε ο τυπάκος για τις θερμίδεσ που καίμε κάνωντας διάφορα καθημερινά πράγματα! κάτι που δεν ήξερα τουλάχιστον εγώ.. Για διαβάστε μερικά..
(Τα ακριβή νούμερα είναι για εναν άνδρα, 68 κιλών.. Για τις γυναίκες, είναι περίπου 10-20 θερμίδες λιγότερο!)
EDIT: Ανα ώρα!!!!!!
  • Ξαπλώνετε ή κοιμάστε --- 70 θερμίδες (πάω να κοιμηθώωωωω)
  • Κάθεστε ήρεμα--- 84
  • Κάθεστε και γράφετε (στο blog σας), παίζετε χαρτιά--- 114θερμίδες
  • Σκούπισμα--- 240(άνδρες)---228(γυναίκες)
  • Σφουγγάρισμα--- 282---270θερμίδες
  • Ξεσκόνισμα---114---132θερμίδες
  • Πλύσιμο πιάτων---144---132θερμίδες
  • Τζάμια---270---258θερμίδες
  • Σιδέρωμα---168---156θερμίδες
  • Μαγείρεμα---120---108θερμίδες
  • Στρώσιμο κρεββατιού---210---198θερμίδες
Για ξεκινήστε τις δουλειές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thursday, March 15, 2007

7 (?) ταινίες...



Λοιπόν.. καταρχάς να ευχαριστήσω τον jojox, τον Φώτη και τον Γκρινιάρη, που με έβαλαν ΚΑΙ σε αυτό το παιχνίδι.. (κάποια στιγμή να σταματήσουν όμως ε; :P ) Υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε για μένα.. (νομίζω δηλαδή...) Είμαι απίστευτα ξεχασιάρα!!!!!!!! Χάλια σας λέω!! Μνήμη γιόκ!! Δεν ΜΠΟΡΩ να θυμηθώ βασικά πράγματα που λέτε.. Πόσο μάλλον ονόματα ταινιών, ηθοποιών, φινάλε ταινιών, τίποτα!!! Γιαυτό, δε θα σας κουράσω πολύ..
Η αγαπημένη μου ταινία, είναι φυσικά το Notting Hill! Για πολλόυς λόγους!! Και για την ΘΕΑ Julia Roberts, και για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Hugh Grant και για τα τέλεια τραγούδια (see, ain't no sunshine, when you say nothing at all) και γιατί είναι ρομαντική ταινιούλα που σαν κοριτσάκι και εγώ, τις λατρεύω!!!!

Τώρα, άλλες που μου έρχονται (τι ψέμματα, τόσες μέρες έχω βάλει όλους τους φίλους μου να μου λένε ταινίες), είναι το Pretty woman, το Closer (επίσης το τραγούδι είναι πλέον το αγαπημένο μου και είναι το The blower's daughter, TO ΞΕΡΕΤΕ.),
το Cruel intensions (το 1 μόνο)με ΤΟ τραγουδι των Placebo: Every me, every you και τέλος το Armagedon με την τραγουδάρα των Aerosmith, I dont wanna miss a thing..
Αυταααααά.. όπως είδατε, περισσότερο τα τραγούδια θυμάμαι! :P Σε ποιούς να δώσω τη σκυτάλη;; Ή επειδή άργησα τόσο, έχετε γράψει όλοι;;; Lets try..
Στέλλα
Jason Argonaut
keimgreek
Άμμος
Γιάννης
zero
Simos

Wednesday, March 14, 2007

Για να σας βάλω να σκεφτείτε λιγάκι!!!!!!!!!!




Για δείτε αυτό... http://www.myreality.gr/mymind/1.html

Thursday, March 01, 2007

Αχ!


Ααααααααααααχ... Θεσσαλονίκη... Πλατεία Αγ. Σοφίας.. 7 το πρωί... (μετά απο έξοδο καλέ, σιγά μην ξυπνούσα τόσο νωρίς!) Πώς θα την αφήσω εγω αυτήν την πόλη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;